• Wij bezorgen alleen tot 60km vanuit hoogeveen!!
  • Onze bezorgdagen: Dinsdag t/m Zaterdag.
  • Minimale besteding v.a. €35,--

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen in de webshop?
In de winkelwagen kun je direct de betaalwijze kiezen (je rekening wordt hier nog niet belast). Bij Goedkopefrisdrankdeals kun je veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL (Nederland) . Ook kun je kiezen voor achteraf betalen via Klarna (Nederland + € 1,50).

         

Betaal je liever niet op deze wijze? Je kunt ook kiezen voor 'Betalen op Factuur' (per overboeking op IBAN NL 04 RBRB 0200 6289 41, op naam van Goedkopefrisdrankdeals.nl). Nadat de betaling is ontvangen wordt je bestelling ingepakt en verstuurd binnen 1 á 2 werkdagen.  Bestel je uit naam van een onderneming? Stuur dan een e-mail naar [email protected] om te kunnen betalen via factuur. Overigens ontvang je bij iedere betaalwijze een factuur per e-mail voor je eigen administratie.

Hoe werkt betalen via Klarna Achteraf Betalen?
In het bestelproces selecteer je 'Klarna Achteraf Betalen' als betaalmethode. Er wordt hiervoor een kleine vergoeding van € 1,00 per bestelling gevraagd. Kies je voor het eerst voor Klarna? Dan maak je je een Klarna-account aan, waar je je naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Bij terugkerende bestellingen vul je enkel je e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in bij Klarna (via het online portaal of de Klarna-app). Na het voltooien van de bestelling krijg je een e-mail van Klarna met een betaalverzoek. Dit bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account. Je kunt vervolgens binnen 30 dagen betalen via het online portaal van Klarna of de Klarna-app op de manier van jouw voorkeur. Dit geldt voor zowel klanten uit Nederland als België.

Lees hier de Klarna algemene voorwaarden voor Nederland

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »